Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Castricum - Bedrijfsfeesten

Viert uw bedrijf het eerste lustrum? Of heeft uw onderneming er al veel langer opzitten? Misschien wilt u uw medewerkers eens trakteren op een feestje om iedereen te bedanken voor het harde werken? Ongetwijfeld is er altijd wel een reden te bedenken om een feest of een evenement te organiseren rondom uw bedrijf of instelling. En wie bedrijfsfeest zegt, zegt Your Choice Catering Castricum! Ons team heeft ruimschoots ervaring in het plannen, regelen en uitvoeren van een dergelijke taak. Recepties, formele ontvangsten, informele teamevents, wij nemen u alle aspecten die bij een bedrijfsfeest horen uit handen. U heeft het immers al druk genoeg, nietwaar?

Bedrijfsfeest of teamactiviteit

Een spetterend dansfeest voorzien van een hapje en een drankje, een feest voor al uw relaties of een actieve dag met uw personeel en eventueel hun aanhang. Wat uw plannen ook mogen zijn, Your Choice Catering Castricum regelt alles tot in de details. Onze cateringarrangementen zijn zeer uitgebreid en ons aanbod voor wat betreft entertainment, materialen en locatiestyling kent weinig grenzen. U bent de baas! U bepaalt welk arrangement u wilt en als u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld op muziek- of stylinggebied, komen wij daar graag aan tegemoet. Eten, drinken en materialen nemen wij net zo gemakkelijk voor onze rekening als andere zaken. Zo wordt uw bedrijfsfeest het feest dat past bij uw gasten en bij uw portemonnee!

Bedrijfsfeesten van klein tot groot

Onze filosofie is gebaseerd op persoonlijk contact en aandacht voor de klant. Kleine feestjes en kleine klanten bestaan voor ons niet. Iedereen benaderen wij met dezelfde egards en voor iedereen lopen wij net een stapje harder dan onze concurrenten. Your Choice Catering Castricum maakt van een barbecue voor dertig personen net zoveel werk als van een bedrijfsfeest in een evenementenhal met 3000 gasten. Gastronomisch zijn wij in staat om zowel kleine als grote groepen mensen in de watten te leggen en aan creativiteit heeft ons team geen gebrek. Bij ons kunt u uw bedrijfsfeest als totaalplaatje onderbrengen: dat is voor u wel zo overzichtelijk. Onze afspraken voeren wij nauwgezet uit, waardoor u zeker weet dat ook uw bedrijfsfeest het feest wordt waar na heel lang over nagepraat gaat worden!

Bedrijfsfeesten culinair en op maat

Your Choice Catering Castricum biedt culinaire topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Ons netwerk is de afgelopen jaren enorm uitgegroeid en daardoor zijn onze lijnen met de leveranciers heel kort. Een barbecue kunt u bijvoorbeeld bij ons al reserveren voor een prijs vanaf € 13,50 per persoon! En ook de prijzen van de andere arrangementen zijn zeer concurrerend.
Mocht u voor uw bedrijfsfeest een andere invulling voor ogen hebben en vraagt u zich af of dat mogelijk is? Neem dan gewoon contact met ons op en wij zullen u graag alles vertellen over ons aanbod. Kijk rustig verder op onze site voor een indruk van wat wij bieden en pak bij vragen meteen de telefoon. Wij zijn er klaar voor!

Bedrijfsfeesten met een warm welkom

Your Choice Catering Castricum gebruikt haarexpertise en ervaring graag bij de voorbereidingen van uw bedrijfsfeest. Maar ook tijdens en na uw festiviteiten zijn we er voor u. Bij het opruimen, afwassen en schoonmaken, helpen wij uiteraard mee. Met onze mensen bij uw feest voelen alle gasten zich als in een warm bad. Gastvrij en representatief zorgen wij dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wij staan alvast klaar bij de deur met een glaasje bubbels!

Meer informatie?

Your Choice Catering Castricum gaat tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest het feest van het jaar te maken. Vertrouwt u ons uw feest toe? Dan zult u geenszins teleurgesteld worden.

Bel of mail ons vandaag nog als u informatie of een vrijblijvende offerte wilt. We verheugen ons op u!