Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Castricum - Recepties

Your Choice Catering Castricum regelt uw receptie van begin tot eind, zonder dat u ergens omkijken naar heeft. Viet u uw bedrijfsopening? Uw jubileum? Of houdt u een receptie naar aanleiding van een koninklijke onderscheiding? Wat de reden ook is, een goed georganiseerde receptie is ons visitekaartje. Ons aanbod en onze expertise maakt van elke receptie een geslaagde gebeurtenis, daar kunt u op rekenen!

Receptie arrangementen

Persoonlijk, pro actief en professioneel, dat zijn de drie pijlers waarop ons bedrijf gestoeld is. Betrokken en goed voorbereid gaan we aan de slag om uw receptie tot een gezellige en geanimeerde aangelegenheid te maken. Onze arrangementen zijn zeer ruim en bieden voor iedereen een geschikt receptiepakket. En wilt u een ander receptie arrangement dan wij hier geselecteerd hebben voor u? Dat is geen enkel probleem. Wij overleggen met u welke wijzigingen u wilt en passen ons aan uw wensen en uw budget aan.

Onze standaard receptie arrangementen:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Partymaterialen voor uw receptie

Your Choice Catering Castricum kan putten uit een groot netwerk in de cateringbranche. Onze relaties gebruiken wij graag om voor u de laagste prijzen en het beste aanbod te kunnen realiseren. Naast de culinaire kant en onze drankenarrangementen kunnen wij u ook voorzien van de nodige partymaterialen. Uitsluitend bedoeld voor onze eigen klanten en zeer scherp geprijsd, huurt u bij ons partytenten, bloemen, plantenbakken, verlichting, tapinstallaties en nog veel meer. Voor uw receptie hebben wij dus alle faciliteiten in huis. Wij maken van uw saaie bedrijfskantine een sfeervolle receptielocatie en wilt u uw receptie buiten houden? Ook daartoe hebben wij de noodzakelijke materialen in ons aanbod. Kijkt u voor een compleet overzicht onder onderstaande knop

Materialen        

om te zien welke zaken wij bij uw receptie kunnen leveren. Your Choice Catering Castricum verzorgt uw receptie met de nodige extra's!

Receptie - speciale prijs voor drankjes

Voor u als klant hebben wij een uiterst aantrekkelijk aanbod waar het onze dranken betreft. Met ons Onbeperkt Hollands assortiment mogen u en uw gasten drie uur lang onbeperkt genieten van dit aanbod voor een bedrag van slechts € 7,50 per persoon, all-inclusive. Kijk hier voor de inhoud van dit unieke aanbod:

Drankenarrangement        

Recepties - prijzen en informatie

Onze werkwijze is persoonlijk en ons aanbod is puur maatwerk. Wilt u weten wat een volledig of deels door ons georganiseerde receptie u kost en welke mogelijkheden er zijn? Belt u dan ons gratis nummer 0800 4890 489 of stuur ons contactformulier in. Zonder verplichtingen uiteraard!