Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Castricum - Entertainment

Your Choice Catering Castricum kan terugblikken op ruim twintig jaar aan ervaring in de catering en partyservice. Privé feesten, zakelijke events en bedrijfscatering, wij bedienen onze klanten op elk gebied. En daar hoort natuurlijk ook entertainment bij! Live bands, DJ's, kinderanimatie, activiteiten voor jong en oud, alles dat u en uw gasten nodig hebben om een nóg sprankelender feest te beleven, hebben wij in huis.

Muziek, cabaret, clowns

Your Choice Catering Castricum beschikt over een allround team dat enthousiast en vakkundig allerlei vormen van entertainment voor u uit de hoge hoed tovert. Letterlijk. Want een goochelaar of een clown hebben zij zo voor u geboekt. Met ons aan uw zijde heeft u geen zorgen over het wel of niet slagen van uw jubileum, verjaardag of uw bedrijfsopening. Wij regelen het namelijk tot in de puntjes!

Heeft u uw zinnen gezet op een actief dagje met uw personeel of uw familieleden? Dan kunnen wij het passende entertainment verzorgen. Van uw feestlocatie maken wij bovendien een aangepaste omgeving, die geheel wordt omgetoverd in de sfeer die u wilt oproepen. Heeft u iets speciaals in gedachten? Vraag het ons en wij helpen u graag met het realiseren van het entertainment van uw keuze!

Geen event zonder muziek

Een feest zonder muziek is als een taart zonder slagroom. Muziek is zeer persoonlijk en moet aansluiten bij de aard van het feest en de aard van het gezelschap. Wilt u voor uw bruiloft die ene funkband? Of heeft u voor uw zakelijke event een klassiek combo in gedachten? Of misschien toch een smartlappenavond? Wat u ook wilt, wij overleggen het met u en we gaan alles in het werk stellen om dat entertainment voor elkaar te krijgen dat u wilt. Voor Your Choice Catering Castricum hoort het organiseren van de muziek of animatie tot het totaalplaatje. Persoonlijke aandacht en zorg staan daarbij altijd centraal. Bel ons vandaag nog voor alle entertainmentmogelijkheden en een prijsopgave op maat.

Entertainment plus

Kwaliteit en service zijn de pijlers waarop Your Choice Catering Castricum is gebaseerd. De goede naam die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd in de catering branche is voor ons een stimulans om het voortdurend nog beter te doen. Nauwgezet, betrokken en zorgvuldig geven we alles wat we doen onze persoonlijke touch. Dat doen we dus ook bij het entertainment. Uw wensen zijn de uitgangspunten bij de manier waarop we invulling geven aan uw opdracht. Een intieme bruiloft? Een spetterend examenfeest? De opening van uw bedrijf? Professioneel en persoonlijk betrokken staan we u bij de organisatie terzijde. Hoe groot of hoe klein uw wensen en uw portemonnee ook zijn!

We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen met al uw vragen. Bel of mail ons vandaag nog en wij vertellen u graag meer. Het verplicht u tot niets!

Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of u vult ons contactformulier in.