Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Castricum - Barbecue

Barbecueën dat is genieten

Als de dagen langer worden en het kwik gestaag oploopt, krijgt iedereen zin in terrasjes en in barbecueën. Wij ook! Maar wist u dat wij u ook van een heerlijke barbecue kunnen laten genieten als het weer minder fraai is? Your Choice Catering Castricum regelt uw zomerse barbecue, maar ook uw herfstachtige grillparty, zonder moeite. Waarom zouden we het barbecueseizoen beperken tot een paar maanden per jaar als we ook heet hele jaar kunnen smikkelen van al dat barbecuelekkers?

Barbecue, barbeque of BBQ

Hoe je het ook schrijft, een barbecue is voor Your Choice Castricum de ultieme gelegenheid om letterlijk alles uit de kast te halen. Wilt u een kolen - of een gasbarbecue? Die hebben wij allebei voor u. Ongeacht uw voorkeur zetten we bij u een barbecue neer van topkwaliteit. Veilig, snel en schoon, dat is barbecueën met Your Choice Catering Castricum. Er is geen enkele reden om niet vandaag nog een barbecue te reserveren, want u heeft al zo'n compleet verzorgd grilfeest voor een prijs vanaf € 13,50 per persoon. Dat is geen geld, toch?

Iedereen is Grillmeister

In Duitsland hebben ze er een titel voor: Grillmeister. Deze titel wordt alleen vergeven aan mensen die een bepaalde test hebben doorstaan achter de barbecue. Maar met onze apparatuur en onze topproducten voor op de grill is iederéén grillmeister. Zelfs de grootste kluns kan niets mis laten gaan met de barbecue van Your Choice Catering Castricum. En wilt u toch liever dat iemand van ons team bij u achter de barbecue komt staan? Dat is voor ons team geen enkel probleem. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en uw barbecue wordt een super geslaagd smulfestijn!

Uitgebreide barbecuepakketten

De drie pakketten die wij hebben samengesteld, zijn allesbehalve zaligmakend. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en laten de barbecuearrangementen door u wijzigen. Onze barbecuepakketten maken het alleen iets gemakkelijker voor u om te kiezen en te schuiven als u dat wilt. Zo heeft u altijd een barbecue die is aangepast aan uw smaak en aan uw budget.

Dit zijn onze drie standaard barbecuepakketten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Toetje na de barbecue

Laat u wel nog een plekje vrij voor een van onze zalige toetjes? Hoewel dat moeilijk zal worden met onze spiezen, steaks en zalmmoten, kunnen we ons voorstellen dat een dessert er altijd wel ingaat!
IJs, bavarois, gebak, u zegt het maar. Ons dessertbuffet is berucht en beroemd, met name vanwege de huisgemaakte dessertgebakjes die wij u serveren. Your Choice Catering Castricum laat uw barbecue eindigen met een grote culinaire knal als u besluit onze nagerechten eens te proberen, dat verzekeren we u!

Barbecueën en een drankje

Niet allen het dessert kunt u bij de barbecue reserveren, wij bieden u ook ons speciale drankenarrangement aan. Wat dacht u van een prijs van € 7,50 per persoon voor ons Onbeperkt Hollands arrangement?g? Laat u dan geheel zonder verplichtingen uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij verheugen ons op u!