Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Castricum - Materialen

Wij zijn geen materialenverhuurbedrijf, maar een catering & partyservice van ons kaliber hoort de nodige materialen te kunnen aanbieden aan zijn klanten. Vandaar dat Your Choice Catering Castricum partytenten, plantenbakken, cocktailbars en allerlei andere items aan u kan verhuren als u bij ons een feest of evenement reserveert. Tegen zeer scherpe prijzen natuurlijk, dus kijk snel wat wij voor u in ons assortiment hebben!

Service en extra materialen

Serviesgoed en bestek zijn bij de prijzen van onze cateringconcepten inbegrepen. Your Choice Catering Castricum heeft echter ook alle andere partymaterialen die u voor uw verjaardag, bruiloft, bedrijfsopening of examenfuif kunt gebruiken. Onze catering- en stylingservice maken we zo tot een compleet pakket van eten, drinken, muziek, entertainment en sfeermaterialen.
Ons team is creatief en veelzijdig. Wij denken graag met u mee over elk onderdeel van uw feest, waarbij de sfeer en de styling erg belangrijk zijn. Neem ons materialenoverzicht rustig door en bel ons als u vragen heeft of een vrijblijvende prijsopgave wilt hebben.

Expertise en ervaring

Your Choice Catering Castricum beschikt over een topteam dat een schat aan ervaring en expertise heeft vergaard over de afgelopen decennia. Wij zijn meegegroeid met onze klanten en hebben een netwerk aan leveranciers dat ons in staat stelt om u de laagste prijzen te kunnen garanderen voor al onze concepten. En dat geldt dus ook voor de materialen. We kunnen ons voorstellen dat u het liefst alle cateringzaken in één hand wilt houden. Dus als u bij ons een feest of een zakelijk event onderbrengt, kunnen wij u de benodigde materialen aanbieden voor een meer dan schappelijke prijs.
Neem contact op met ons als u wilt weten wat wij op het gebied van partymaterialen voor u kunnen doen.

Personal touch

Your Choice Catering Castricum is een cateringbedrijf met de personal touch. We gaan samen om de tafel om uw wensen te inventariseren en brengen onze adviezen graag aan u over om u het meest geslaagde feest denkbaar te bezorgen. Bij ons geldt dat afspraak nog altijd afspraak is en wat wij toezeggen, komen wij altijd na. Heeft u een speciale wens op cateringgebied of wilt u een bijzonder verzoek doen? Schroom niet om het ons te vragen, want wij gaan door waar anderen ophouden!

Your Choice Catering Castricum is niet voor één gat te vangen. Bel of mail vandaag nog en laat u aangenaam verrassen door de vele mogelijkheden die wij voor u in petto hebben!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)