Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Castricum - Walking dinner

De laatste Jaren is het walking dinner enorm populair geworden. En dat is niet zo verbazingwekkend als u bedenkt hoeveel voordelen dit concept heeft bij iedere feestelijke aangelegenheid. Your Choice Catering Castricum vertelt u graag meer over deze nieuwe ster aan het cateringfirmament!

Your Choice Catering Castricum - diverse arrangementen

Walking dinners zijn geschikt voor nagenoeg elke feestelijke aangelegenheid, zowel zakelijk als privé. Your Choice Catering Castricum heeft een aantal walking dinner arrangementen voor u geselecteerd die qua samenstelling en budget op elk gebied aan te passen zijn. De keuze die u uiteindelijk maakt, is geheel aan u. Op basis van onze ervaringen kunnen we u alvast aangeven dat een walking dinner bestaande uit acht gangen u ervan verzekert dat iedereen voldaan naar huis gaat.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner - dineren zonder zitten

Uiteraard mag u bij een walking dinner rustig gaan zitten als u dat wilt. Maar het hoeft niet. De reden dat veel mensen een diner schuwen, is juist omdat ze dan vast aan een tafel zitten. Bij een walking dinner is dat niet nodig; de gerechten worden door onze mensen op handige bordjes geserveerd en bestek is overbodig! Zo snijdt het mes aan twee kanten: u kunt gewoon rondlopen en eten tegelijk. De gerechten worden vers bereid door onze kok en mooi opgediend door ons team dat u bovendien precies vertelt wat er zoal bij u wordt langsgebracht. Heeft u een alternatief nodig voor uw receptie? Wilt u eens iets anders voor uw jubileum? Wat de reden ook is, een walking dinner is het proberen meer dan waard, dat staat vast!

Walking dinner met drankarrangement

Your Choice Catering Castricum voorziet u tijdens een walking dinner niet alleen van gastronomische kunstwerkjes, wij kunnen uw walking dinner compleet maken met ons speciale drankenaanbod. Voor de unieke actieprijs van € 7,50 per persoon, mogen u en uw gasten gedurende het walking dinner onbeperkt genieten van ons Onbeperkt Hollands drankenarrangement.

Your Choice Catering Castricum - de kosten

Wij leveren custom made arrangementen; maatwerk dus! Dat betekent dat Your Choice Catering Castricum u alleen een gemiddelde prijs van een walking dinner kan geven. Afhankelijk van welk aanbod en het aantal gangen kost een walking dinner gemiddeld € 30,00 per persoon. Voor een exacte prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan met plezier voor u klaar!

Bel ons op 0800-4890 489) of vul het contactformulier in.