Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Castricum - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Castricum is niet alleen thuis op privé feesten en bedrijfsevenementen, wij zijn ook uitstekend in staat om uw bedrijf te voorzien van allerlei vormen van bedrijfscatering. Van een simpel broodje tussen de middag, tot en met een volledig uitgerust bedrijfsrestaurant, alles kan!

Bedrijfscatering op incidentele basis

Als u af en toe een lunch of een warme maaltijd nodig heeft, bijvoorbeeld in drukke periodes waarin het eten er weleens bij inschiet, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook als u uw zakelijke relaties een lunch aan wilt bieden en tegelijk wilt vergaderen, is dat een optie. Your Choice Catering Castricum heeft legio mogelijkheden wat betreft het aanbieden van incidentele lunches. Soepen, salades, gezonde broodjes, hartige snacks en allerlei dranken brengen wij graag langs op uw werkplek.

Bedrijfscatering op structurele basis

Your Choice Catering Castricum plant en regelt bedrijfscatering op maat. In overleg met u bepalen we welke cateringvraag u heeft en hoe deze het beste ingevuld kan worden. Heeft u een bedrijfsrestaurant dat geëxploiteerd of bevoorraad moet worden? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Personeel dat af en toe een break kan nemen en kan genieten van een gezonde maaltijd, voelt zich energieker en wordt productiever. Als werkgever heeft u zo niet alleen een tevreden teamlid, maar vaart uw bedrijf er ook wel bij dat uw werknemers gezond en goed kunnen lunchen.

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse broodsoorten, harde en zachte broodjes, crackers, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder ook verantwoorde vetarme soorten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, smoothies, karnemelk en jus d'orange
  • serviesgoed

Let wel: dit is slechts een voorbeeld! Alle genoemde prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen. Wilt u weten wat we op het gebied van bedrijfscatering voor u kunnen doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we geven u een offerte op maat. Het verplicht u verder nergens toe!