Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Castricum - Wijnproeverijen

Op zoek naar een unieke manier om uw feest of event extra leuk te maken? Wilt u uw gasten verrassen met een activiteit die gezellig én leerzaam is? Wat dacht u van een wijnproeverij tijdens uw familiefeest of uw teamdag?
Your Choice Catering Castricum organiseert wijnproeverijen uitsluitend als onderdeel van een feest, zakelijk event of een ander arrangement dat u bij ons reserveert. Kijk rustig verder naar de inhoud van onze wijnproeverijen en laat het ons weten als u vragen heeft.

Wijnproeverij - ongedwongen samen genieten

Ons bedrijf ademt passie uit voor alles wat te maken heeft met eten en drinken. Wij laten u graag delen in onze passie door u een wijnproeverij aan te bieden waarbij u diverse wijnen gepresenteerd krijgt door onze sommelier. Een eigen wijnassortiment hebben wij niet, maar desondanks kan onze sommelier u een tiental wijnen laten proeven, waarbij op een geanimeerde wijze uit de doeken wordt gedaan hoe deze wijnen tot stand zijn gekomen. Het is niet nodig dat iedereen die deelneemt aan de wijnproeverij wijnkenner of zelfs maar wijnliefhebber is. Het sfeervolle, ongedwongen genieten van een glaasje en een hapje is voor iedereen bijzonder aantrekkelijk!

Wijnproeverij - diverse arrangementen

Your Choice Catering Castricum laat u niet alleen lekkere wijnen proeven, wij kunnen u daarbij ook voorzien van smakelijke, hartige borrelarrangementen. Een glas wijn en een hartig hapje zijn namelijk een ideaal stel; dat zult u met ons eens zijn. Samen met u bespreken we welk arrangement voor u het meest geschikt zou zijn, afhankelijk van uw smaak en uw budget. En wilt u wijzigingen aanbrengen in het assortiment? Dat is voor ons geen probleem. Wij geloven in maatwerk op elk gebied, dus ook als het ons wijn en spijsassortiment betreft.

Bekijk hier de 3 wijn- en spijsassortimenten die wij geselecteerd hebben:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnproeverij - een wereldreis

Zoals gezegd hebben wij geen eigen wijnassortiment. Onze sommelier slagt er desndanks elke keer weer in om een uitgebreide, brede selectie te maken van wijnen die overal vandaan komen. Zo proeft u niet alleen de wijnen uit de bekende wijngebieden in Europa, maar nemen we u ook mee op wereldreis. Wereldwijnen uit Chili, Australië en Zuid-Afrika passeren samen met wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië de revue. U zult ogen, oren, neus en smaakzin ruim de kost kunnen geven!

Wijnproeverij - de kosten

Een wijnproeverij als onderdeel van een feest of event is een bij uitstek sociaal gebeuren. Samen wijn proeven, genieten van een kaasplankje of een tapasarrangement en lekker kletsen met elkaar. Kunt u zich iets gezelligers voorstellen? En voor de kosten hoeft u het niet te laten. Die bedragen namelijk slechts € 20,00 per persoon, uiteraard afhankelijk van de manier waarop u de wijnproeverij verder in wilt vullen. Voor een wijnproeverij moet u rekenen op een tijdsbesteding van ongeveer drie uur.
Wilt u een wijnproeverij reserveren? Of wilt u gewoon een vrijblijvende prijsopgave? Bel of mail ons dan vandaag nog en wij staan u met alle plezier te woord!