Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Castricum - Private dinners

Private dinner - pure luxe

Wie droomt er niet zo nu en dan van? Een privé kok die allerlei culinaire hoogstandjes voor je op tafel tovert terwijl u gezellig zit te keuvelen met uw favoriete tafelgasten? Your Choice Catering Castricum kan die droom uit laten komen! Geef uw partner, familie, vrienden of uw zakenrelaties eens een origineel cadeau en verwen ze met een private dinner bij u thuis of op een andere locatie van uw keuze. Wij garanderen u een avond die niet meer stuk kan!

Privé diner van topkwaliteit

Your Choice Catering Castricum verzorgt voor u een private dinner van topkwaliteit. De kok maakt voor u gastronomische kunstwerkjes waarbij u zelf mag bepalen welke ingrediënten u daarin verwerkt wilt zien. En wilt u het helemaal spannend houden? Laat de chef dan een van zijn verrassingsmenu's maken. U zult niet weten wat u proeft!
Onze kok gebruikt voor het private dinner uitsluitend spullen van de beste kwaliteit. Vers, persoonlijk ingekocht en op professionele wijze bereid, dat zijn de gerechten die u voorgeschoteld krijgt. En dat voorschotelen doen we niet zomaar even! Oogstrelend opgemaakt en geserveerd zal de maaltijd ook nog bij u geïntroduceerd worden. Zo weet u precies wat u ziet, ruikt en proeft. En datzelfde geldt natuurlijk voor de wijnkeuze. Onze sommelier staat u graag bij om samen met u een keuze te maken uit de wijnen die het beste passen bij de gerechten van het private dinner.
Een private dinner kunt u thuis laten plaatsvinden, in de vertrouwde omgeving van uw huiskamer, of op een andere locatie. Heeft u op die locatie geen keuken ter beschikking? Geen nood! Wij brengen alle noodzakelijk keukenspullen en apparaten gewoon mee.
Het eten, het drinken, de styling, wij laten het op geen enkel punt afweten tijdens een private dinner. Zelfs het opruimwerk en de afwas nemen wij voor onze rekening. Hoe mooi wilt u het hebben?

Menu inpressie        

Een private dinner kost minder dan u denkt

Misschien denkt u intussen: "Wat zal zo'n grapje wel niet kosten?" Nou, veel minder dan u waarschijnlijk denkt. Voor een groep vanaf acht personen kunt u bij ons terecht of voor een bedrag vanaf € 500,00. Your Choice Catering Castricum heeft in haar prijzen het serviesgoed, tafellinnen en bestek inbegrepen. Voor u betekent het een avondlang genieten op sterrenniveau voor een zeer aantrekkelijk tarief. Dat gunt u uw gasten toch ook?

Private dinner - zowel zakelijk als privé

Niet alleen uw naasten zullen erg ingenomen zijn met een private dinner. Heeft u er al eens over nagedacht hoe een private dinner aankomt bij uw zakelijke relaties? Een dergelijk gebaar kan u zoveel goodwill opleveren ten opzichte van een geijkt dinertje in een standaard restaurant. U verleidt uw zakelijke clientèle als het ware met een culinaire avond die meer dan bijzonder is. Zakelijke liefde gaat immers ook door de maag, zoals iedereen weet!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Kortom: er is geen enkele reden te bedenken waarom u geen private dinner zou willen regelen. De amuse krijgt u in elk geval van het huis, als een smakelijke opmaat naar een avond privé dineren die u en uw tafelgenoten nog heel lang zal heugen!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.