Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Castricum - Trouwerijen

Your Choice Catering Castricum is een cateringbedrijf met een zwak voor bruiloften. Van alle feesten en partijen is een huwelijksfeest altijd weer een genot voor ons. Ieder bruidspaar leeft enorm toe naar de grote dag en wij leven vanzelfsprekend mee. Vanaf de eerste bespreking tot en met het opruimen na afloop, wij nemen jullie alles uit handen. Aarzel niet om al jullie vragen te stellen, want onze expertise op het gebied van huwelijksplechtigheden, trouwlocaties en bruidstaarten is inmiddels erg groot. Your Choice Catering Castricum zegt volmondig: "Yes, we do!" tegen jullie bruiloft!

Bruiloft in persoonlijke stijl

Your Choice Catering Castricum beseft dat een huwelijk - meer nog dan andere aangelegenheden - een feest is met een uitgesproken persoonlijke stijl. De manier waarop jullie willen vieren dat jullie formeel hebben gekozen voor elkaar, moet bij jullie passen. Wat ons betreft zijn jullie dan ook de baas over elk aspect van die grote, belangrijke dag in jullie leven. We gaan samen rond de tafel en bespreken tot in detail wat jullie voor ogen hebben. De catering, de styling, de gastenlijst, de muziek, de partymaterialen, alles komt aan de orde.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

De afspraken die we maken liggen vast en worden door ons nauwgezet uitgevoerd. Uiteraard houden we jullie tijdens alle voorbereidingen continu op de hoogte. Zo hebben jullie overzicht zonder dat jullie hoeven te stressen over de vraag of alles wel goed zal verlopen. Wij doen het werk en jullie hebben volop gelegenheid om je te concentreren op elkaar en op jullie gasten!

Wedding planner

Your Choice Catering Castricum is een party & cateringbedrijf. Maar wel een dat van alle markten thuis is. De bruiloften die wij verzorgen, zijn tot in de puntjes geregeld. Het eten, de drank, de locatie, de materialen, alles kunnen jullie overlaten aan onze creatieve mensen. Ons team bestaat uit geschoolde en gepassioneerde vakmensen die zich tijdens het regelen van een bruiloft rustig "wedding planner" mogen noemen. We creëren een ambiance waarbij jullie je lekker voelen en maken zo het trouwfeest tot een onvergetelijke gebeurtenis. Niet alleen jullie, maar ook jullie gasten zullen nog heel lang met plezier terugkijken op jullie trouwdag. Van een intiem, klein feestje tot en met een spetterend dansfeest dat tot de vroege uurtjes doorgaat; bij ons kan het allemaal!

Gewoonweg bijzonder

Dat zijn de trouwfeesten die Your Choice Catering Castricum organiseert. Jullie zijn als bruidspaar uniek en zo moet jullie huwelijksdag er ook uitzien. Wij houden rekening met al jullie wensen en met jullie budget, hetgeen ook niet helemaal onbelangrijk is, nietwaar? Hebben wij jullie zegen? Als wij jullie trouwdag mogen verzorgen, hebben wij alvast een leuk cadeautje voor jullie in de vorm van een dinertje met jullie beide ouderparen. Van het huis! Zo krijgen jullie een klein voorproefje van de uiteindelijke festiviteiten op de huwelijksdag zelf.

Trouwlocaties door het hele land

De locatie waar jullie elkaar eeuwige trouw willen beloven, is een van de belangrijkste vragen die bij de planning van de bruiloft aan de orde komt. In de afgelopen jaren heeft Your Choice Catering Castricum een groot aantal trouwlocaties in iedere regio van Nederland aan het lijstje toe kunnen voegen. Als je wilt weten of jouw favoriete locatie nog beschikbaar is, vraag het ons dan vandaag nog en je weet meteen of jouw droomdag werkelijkheid wordt.

Your Choice Catering Castricum wenst jullie alvast veel voorbereidingsplezier en staat altijd ter beschikking voor het verstrekken van meer informatie.

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.