Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Castricum

Buffetten - tijdloos aanbod

Your Choice Catering Castricum heeft een tijdloos aanbod aan buffetten. Bij ieder feest en bij elk zakelijk evenement hebben wij het juiste buffet. Of u nu een winkel opent, een verjaardag viert, een communiefeest heeft of een nieuwjaarsreceptie houdt, wij hebben het buffet dat erbij past. Een buffet is namelijk het meest ideale als u zowel voor elk wat wils wilt hebben, als een volwaardige maaltijd. Vrijheid, blijheid, precies zoals wij dat graag zien. Ons aanbod is bovendien helemaal aan uw smaak en budget aan te passen, zodat er geen enkele reden is om niet vandaag nog met ons te bellen!

Kwaliteit voor een meer dan scherpe prijs

Your Choice Catering Castricum levert op en top maatwerk. Onze buffetarrangementen zijn zo samengesteld dat alle gerechten evenwichtig op elkaar afgestemd zijn. De kwaliteit van onze buffetten is altijd hoog. Bij de scherpe prijzen die wij in rekening brengen, mogen we wel zeggen dat de prijs-kwaliteit verhouding top is. Verse ingrediënten, mooi opgediend en desgewenst ook uitgeserveerd door ons team, dat is wat u mag verwachten van de buffetten van ons bedrijf. U mag wat ons betreft zelfs helemaal uw gang gaan en uw eigen buffet samenstellen. Zo heeft u zelf in de hand wat u krijgt en kunt u een custom made buffet tegemoetzien. In culinair opzicht is uw feest altijd geslaagd met een buffet van Your Choice Catering Castricum!

De diverse buffetten op een rij

Veel voor weinig, dat is zonder meer van toepassing op de buffetten van Your Choice Catering Castricum. Een buffet dat prima past bij uw event en uw portemonnee. Kwaliteit hoeft geen kapitalen te kosten, dat bewijzen wij maar weer.

Klik op onze buffetten en laat u verrassen door wat wij u te bieden hebben:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Hoewel we bij Your Choice Catering Castricum niet vies zijn van verrassingen op zijn tijd, zijn we allesbehalve verrassend als het om onze rekeningen gaat. Al onze buffetprijzen die hier genoemd worden zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Wij willen namelijk dat onze klanten altijd weten waar ze aan toe zijn. Your Choice Catering Castricum levert bovendien alle servies en bestek standaard bij de prijs inbegrepen.

Bel ons gratis telefoonnummer: 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij verheugen ons op uw bericht!