Facebook    Twitter
Your Choice Catering Castricum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Brakersweg 112
1901 XX Castricum
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Castricum - Bedrijfsopening

Heeft u de opening of heropening van uw nieuwe bedrijf op uw planning staan? Your Choice Catering Castricum assisteert u graag bij het vieren van verhuizing, opening van een nieuwe vestiging of fusie van uw organisatie. Dat vraagt vanzelfsprekend om een feestelijke gebeurtenis, met of zonder receptie. De opening van een nieuwe onderneming is als de geboorte van een kind, spannend en zenuwslopend tegelijk. Wij garanderen u een bedrijfsopening waarbij u geen slapeloze nachten zult hebben, want wij nemen u alle rompslomp uit handen.

Opening of verhuizing

Een bedrijfsopening of verhuizing brengt de nodige drukte met zich mee. Maar als alles klaar is, wilt u uw zakenpartners, klanten, personeel, vrienden en familie laten delen in de feestvreugde. Your Choice Catering Castricum kan u van dienst zijn op elk gebied. Wij hebben niet alleen de meest diverse cateringconcepten voor u in ons assortiment, maar wij voorzien ook in materialen, entertainment, styling en drankarrangementen. Omdat wij graag een totaalplaatje voor u leveren, kunt u alle noodzakelijke items bij ons reserveren. Dat is handig en overzichtelijk voor u en het past precies in onze doelstelling dat wij maatwerk bieden op elk vlak. Professioneel en persoonlijk betrokken benaderen wij iedere klant met de aandacht die deze verdient. Culinaire topkwaliteit en service van de bovenste plank, wat wilt u nog meer?

Voorstellen voor een bedrijfsopening

Ongeacht of uw bedrijf klein of groot is, u heeft vast al nagedacht over de invulling van uw festiviteiten. Opent u een winkel of bijvoorbeeld een galerie, dan brengt dat een heel andere sfeer met zich mee dan wanneer u uw tweede verzekeringskantoor opent. De feestelijkheden moeten helemaal aansluiten bij de aard van uw onderneming en bij de persoonlijkheid die u zelf wilt uitstralen. Vandaar dat wij uitgebreid persoonlijk contact met u hebben om in kaart te brengen wat uw voorstellen zijn. Wilt u uw gasten de gelegenheid geven om een hapje te eten terwijl ze rondkijken? Dan is een walking dinner of een tapasbuffet een optie. Heeft u een grootse feestavond inclusief receptie in gedachten? Ook dat is geen enkel probleem. Styling, muziek, partytenten, plantenbakken, u noemt het maar op, wij zorgen ervoor.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Oude gewoontes in een nieuw jasje

Een oeroude traditie zoals de 'hoogste punt viering' vinden we bij Your Choice Catering Castricum de moeite waard om nieuw leven in te blazen. Zo'n 'halverwege' moment kunt u aangrijpen om alvast een feestje te vieren met uw personeel, hun familie en andere genodigden. Ideeën genoeg! Wat dacht u van een middagje haringhappen? Of een Italiaanse avond met alles erop en eraan? Of een Hollandse Snerthappening? Compleet met erwtensoep, pannenkoek en warme chocomel? Wij toveren uw bedrijfsloods of uw terrein om in de passende sfeer en u heeft een bedrijfsopening waar men nog heel lang met veel plezier op terugkijkt. Bel ons voor meer informatie en vertel ons wat uw plannen zijn. Wij denken heel graag met u mee!

Bel gratis met 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in. Binnen 24 uur heeft u antwoord!